Mindre flaske, flere vask: Jif Allrent

Hvor godt kjenner du egentlig allround rengjøringsmiddelet Allrent? Den lille flasken kan brukes på de fleste vaskbare flater i hjemmet – og noen ute. Så la oss bli litt bedre kjent med Jif Allrent.

Dosering av Jif Allrent. FOTO

Har du reagert på at Allrent-flasken har blitt mindre og tenkt at du får mye mindre for pengene? Her tar du feil, for vi har nemlig gjort store forbedringer!

Oppkonsentrert og bedre for miljøet

Jif Allrent er høykonsentrert for å gi deg flere vask for pengene i en mindre flaske. Ikke nok med det, det er også mer praktisk å frakte en mindre flaske hjem, samt oppbevare enn en stor flaske, ikke sant?

Vi har også valgt å oppkonsentrere vaskemiddelet for å spare plast – og dermed også miljøet. Med en mindre flaske kan vi frakte flere produkter enn tidligere fra fabrikken vår på Ski til butikkene rundt om i landet. Det betyr mindre utslipp av klimagasser.

Så, hvor kan man bruke Allrent?

Vi liker å si at Allrent gjør alt rent, og en god huskeregel er å tenke at allrent kan brukes alle steder hvor du ville brukt en klut. Det vil si for å vaske hyller, kommoder og småinteriør, på kjøkkenet, badet, stua og… ja, rett og slett alle rommene i boligen.

Vaske parkett

Parkett bør ikke vaskes like ofte som resten av gulvene i huset. Hvorfor, lurer du kanskje på? Det er fordi parkett består av heltre, som er et levende materiale. Det trekker til seg fuktighet og gjør at treet sveller.

Vaske gulvet med Jif Allrent

For å unngå sprekker i parketten bør du vaske så mye som mulig med tørre metoder, som for eksempel med Jif Støvmagnet. Dersom gulvet er skittent jevnt over kan du vaske med et pH-nøytralt vaskemiddel – nemlig Jif Allrent. Husk å ikke bruke for mye vaskemiddel i vannet. Da unngår du at parketten blir klebete.

Og ja, Allrent kan brukes på alle andre typer gulv også!

Vaske utemøbler

Mange har vedlikeholdsfrie og værbestandige møbler som står ute hele sesongen, mens andre rydder de bort når den varme årstiden tar farvel. Uansett hva slags møbler du har på uteplassen fortjener de god behandling og pleie – og med jevnlig rengjøring kan levetiden forlenges.

Utemøblene kan trenge en vask både når du finner dem frem for sesongen og før de eventuelt ryddes bort. Vask møblene skånsomt med en børste og Allrent, spyl over med vannslangen etterpå og la de tørke godt.

Vaske sykkel med Allrent

Ditt tohjulede vidunder som frakter deg fra A til Å på en miljøvennlig måte trenger også stell og vedlikehold. Ikke bare må du å passe på at bremser fungerer og lufttrykk er optimalt, sykkelen trenger også en vask i ny og ne.

Bruk Allrent og en svamp, eller klut, og gå over hele sykkelen med vaskemiddelet. Skyll med vann. Du kan spyle med en hageslange, men unngå å bruke høytrykkspyler så vannet ikke trenger inn i krank og nav. Husk også å rense kjedet for sand og skit.

Merk deg også…

Selv om Jif Allrent er pH-nøytralt og kan brukes på så og si alle flater innendørs, bør du være forsiktig med metalloverflater (både lakkerte og ulakkerte) og andre sjeldnere/finere overflater. Unngå også bruk på LCD-skjermer og elektronikk som ikke tåler vann. Er du usikker på om overflaten tåler vaskemidler er det alltid lurt å prøve på et lite synlig område.

Flere nyttige tips finner du her: