Bli kjent med Jif Easy Wipe

I en travel hverdag ønsker vi ofte at gjøremålene skal gå litt kjapt – det samme gjelder rengjøringen. Selv om det skal gå raskt, må det også være effektivt og bli rent. Derfor har vi en gledelig nyhet å dele: Jif Easy Wipes.

Jif Easy Wipe

Vi har utviklet engangskluter som gjør rengjøringen litt enklere for deg. Engangsklutene dekker tre ulike formål: Kjøkken, toalett og bad, samt glass og speil. Jif Easy Wipe er fremstilt av 100 prosent cellulose og er dermed helt fri for plast – et rent naturprodukt. Materialet har et lavere CO2-utslipp sammenlignet med alternative materialer av fossilt opphav. I tillegg er alle tre variantene er dermatologisk testet på sensitiv hud.

  • Jif Easy Wipe Kjøkken – Engangskluter spesielt tilpasset rengjøring på kjøkkenet. De fjerner effektivt fett og flekker, og som gjør det enkelt å holde kjøkkenet rent. Klutene har en mild og frisk duft av natur.
  • Jif Easy Wipe Toalett og Bad – Engangskluter utviklet for effektiv og hygienisk rengjøring av alle baderomsflater, og som gjør det enkelt å holde det rent. Klutene har en mild og frisk duft av sjøbris.
  • Jif Easy Wipe Glass og speil – Engangskluter som gjør alle blanke flater skinnende rene raskt og enkelt, og gir et helt skjoldefritt resultat. Klutene er parfymefrie.

Slik bruker du Jif Easy Wipe

  1. Forseglingen åpnes ved å dra den tilbake
  2. Dra forsiktig ut en klut, og rengjør overflaten
  3. Steng forseglingen etter bruk for å forhindre uttørking

Husk…

  • Kluten har optimal effekt inntil 3 måneder etter åpning
  • Test kluten på et lite, ikke synlig sted ved bruk på nye overflater
  • Den skal ikke brukes på LCD- og plasmaskjermer, briller, ubehandlet tre eller tekstiler. Kluten er ikke ment til personlig hygiene
  • Oppbevares utilgjengelig for barn.

Etter bruk

Jif Easy Wipe engangskluter skal ikke kastes i toalettet, men kastes istedenfor i restavfall – dersom du ikke har hjemmekompost. Det er også viktig at du kaster plastemballasjen riktig, slik at den gjenvinnes og blir til noe nytt.

Les også: