7 gode tips til et rent bad

Med riktige produkter får du raskt et rent bad! Forsøk å vaske badet ordentlig en gang i uken – og ta hverdagsrengjøringen ved behov. Her er oppskriften til en rent bad i 7 steg!

Rent bad - her får du tips til vask av bad. FOTO

1. Start med toalettet

Bruk: Jif WC Gel

Start så med å sprute et rengjøringmiddel for toalett oppunder kanten i toalettet og la det virke i 30 minutter. Mens du venter kan du vaske videre.

2. Vask dusj/ badekar

Bruk: Jif Baderom

En god fortsettelse er å vaske dusj og/eller badekar:

  • Bruk dusjhodet til å spyle vann over alle flatene som skal rengjøres
  • Spray deretter på rengjøringsmiddel for baderom (Jif Baderom, så klart), la den virke i noen minutter
  • Tørk av med en fuktet mikrofiberklut
  • Vask over baderomsflisene med en svamp eller klut. Husk å fukte både området og det du vasker med, før du begynner å vaske

3. Fjern støv

Bruk: Jif Støvmagnet, Jif Baderom, Jif Easy Wipe

Fjern støv fra utsiden av toalettet, spray deretter rengjøringsmiddel og tørk av med en lett fuktet mikrofiberklut. Bruk gjerne engangsklut på de mest skitne områdene, som for eksempel på og under toalettringen. Alternativt kan du bruke rengjøringsspray og tørke med papir som du kaster i avfallsbøtten etterpå.

4. Vask servanten

Bruk: Jif Skurekrem, Jif Easy Wipe

Fortsett så til servanten. Sprut litt skurekrem i vasken og bruk en svamp til å fordele den. Skyll, og tørk av med en fuktet mikrofiberklut til alle rester av skurekremen er borte.

5. Vask glassoverflater

Bruk: Jif Universal Spray eller Jif Easy Wipe

Spray et vaskemiddel for glass og andre blanke flater på speil, armatur og skapdører og tørk av med en tørr mikrofiberklut for glass. Vaskemetoden er viktig, så vær oppmerksom på hva du bør unngå for et skjoldefritt resultat.

6. Rengjør toalettsålen

Nå har rengjøringsmiddelet i toalettet fått virke en god stund, og det er på tide å rengjøre toalettskålen. Bruk toalettbørsten til å skrubbe ordentlig overalt inni toalettet og rens til slutt alt ved å spyle ned. Har du tid til en litt grundigere vask? Få et skinnende resultat ved å vaske toalettet i 5 enkle steg.

7. Vask baderomsgulvet

Bruk: Jif Mopp, Jif Mikrofibermopp eller Jif Engangsvåtmopp 

Gå til slutt over baderomsgulvet med en tørrmopp festet til moppestativet for å samle opp støv og hår. Når støvet er borte, våtmopper du til slutt over baderomsgulvet (dette anbefales ikke bare til storrengjøring, men også hverdagsvasken). Bruker du riktig utstyr og teknikk når du vasker gulv, blir det rent i en fei.

Få flere vasketips her: