Vaske verandaen på 1-2-3

Endelig vår og tid for å ta i bruk uteplassen igjen! Ved å vaske verandaen, kan du gjøre de varme sommerkveldene enda triveligere. Sånn gjør du verandavasken på 1-2-3.

Vaske veranda med Jif Utendørsvask og Jif Utendørsspray.

Den ser kanskje ikke så skitten ut ved første øyekast, men etter en lang vintersesong trenger definitivt verandaen en god vask. En årlig rengjøring av verandaen gjør ikke bare denne utesesongen triveligere – det bidrar også til å forlenge levetiden slik at den holder seg pen i mange år framover. Best av alt? Å vaske verandaen er faktisk ganske fort gjort.

Grovrengjøring av verandaen

Høstregn, snø og pollen – verandaen din blir utsatt for store påkjenninger mellom sommersesongene. Derfor bør du gi den en grundig vask når våren melder sin ankomst.

Jif Utendørsvask er perfekt til grovrengjøring av utendørsflater som veranda, fliser, utemøbler og balkong. Det kraftige rengjøringsmiddelet takler tøffe flekker og belegg og gjør uteplassen skinnende ren igjen.

Start med å koste over gulvet, Bland vann og Jif Utendørsvask i en bøtte med vann etter doseringsanvisningen på baksiden av flasken. Vask over gulv med en stiv kost, og rekkverk og møbler med en svamp eller klut. La såpen virke i inntil 15 minutter (maks 5 om verandaen er i direkte sollys). Skyll overflatene med rent vann.

Veranda vaskes med Jif Utendørsvask.

Rask og effektiv verandavask

Du trenger ikke å grovrengjøre verandaen mer enn en gang i året. Men for at verandaen skal holde seg ren og pen gjennom hele sesongen, kan det være lurt å gi den en rask vedlikeholds-vask innimellom. Da er Jif Utendørsspray perfekt for jobben!

I likhet med vasken, er Jif Utendørsspray spesielt utviklet for rengjøring av utendørsflater. Den fjerner raskt og effektivt pollen, smuss og støv. Spray over skitne flater, la produktet virke i noen minutter og tørk av med en fuktet klut.

Så er det bare å sette ut uteputene og nyte. God sommer!

 

Møbler på veranda vaskes med Jif Utendørsspray.

Flere vasketips fra Jif