Jif Støvmagnet: For et sunnere inneklima

Når det blir kaldere i luften og vi oppholder oss mer innendørs enn ute, er det ofte slik at vi også holder vinduene lukket. Da blir det enda viktigere å skape et godt inneklima – og med Jif Støvmagnet blir godt inneklima en enkel sak.

Sunnere inneklima med Jif Støvmagnet.

Om sommeren får vi god gjennomstrømming av luft i hjemmet, og får raskt vekk luftfuktigheten som henger igjen etter en husvask. Det er ikke like lett i de kalde årstidene. Når fuktigheten blir hengende i luften, og vannrester blir liggende igjen i sprekker på gulvet, kan det dannes bakterier og mugg. Det skaper grobunn for et dårlig inneklima.

Dårlig inneklima forverrer plagene

Det er godt dokumentert at et dårlig inneklima kan forverre plagene til personer med astma, men kan også gjøre dem med mindre kjente allergier dårligere. Norges Astma og allergiforbund skriver blant annet at plagene ved feilaktig og mangelfull renhold kan være irritasjoner i øyne, nese og hals, tett nese, snue, hodepine og eksem. Den beste måten å sikre seg mot dette på, er å rengjøre uten vann.

Like rent uten vann

Du tenker kanskje at det ikke blir rent nok med mindre du bruker skurekost og såpevann på gulvet, men faktisk kan tørre rengjøringsmidler som Jif Støvmagnet rengjøre like effektivt og bra.

Jif Støvmagnet har en fibersammensetning som trekker til seg både støv, hårstrå og smuss. Moppen har nå blitt tykkere, noe som gjør at den også trekker til seg sand og smuler.

Flere funksjoner

Med Jif Støvmagnet kan du rengjøre nesten hele huset uten å bruke vann. Den kan nemlig brukes på alle flater, og har flere funksjoner. Du kan både bruke den som en mopp sammen med Jif Mopp, eller du kan brette den sammen og bruke som støvklut. Og når du enkelt har fått et støvfritt inneklima? Ja, da kan du bare kaste støvmagneten i vanlig husholdningsavfall etter bruk.

Kilder: naaf.no

Les også: