Har du brukt skurekrem til dette?

Du har sikkert brukt Skurekrem til å fjerne vanskelige fettflekker på kjøkkenet og kalkbelegg på badet, men produktet kan brukes på flere områder. Her får du 4 Skurekrem-tips.

Skurekrem-tips: Vask skosålene rene. FOTO

1. Vaske sko med Skurekrem

Sneakers holder seg ikke “box fresh” lenge – dessverre – og å trippe rundt i skitne sko er det få av oss som ønsker. Har du prøvd å vaske de skitne skoene hvite igjen, men ikke fått det til? Prøv med Jif Skurekrem på skosålen i hvert fall.

  • Smør Skurekrem langs sålen og la det virke en liten stund så skittbelegget kan løsne
  • Bruk deretter en gammel tannbørste (har du ikke en liggende, så er det kanskje på tide å bytte tannbørste uansett?) og børst forsiktig flekkene bort langs sålen
  • Vær forsiktig så du ikke overfører flekkene til skoens tøymateriale
  • Husk å impregnere skoene før de tas i bruk igjen. På den måten kan du forhindre at smuss og flekker fester seg skikkelig – og neste rengjøring blir lettere

2. Fjerne fastbrent smuss i kjeler

Er det fastbrent smuss på tallerken eller kjelen så er Skurekremen genial. I kjelen kan du fylle bunnen med skurekrem og la virke før du skyller ut. På tallerken er det OK å “skure” litt. Husk å skylle godt og deretter vaske i oppvaskmaskin eller med Zalo.

NB! Unngå skuring og langvarig kontakt med teflonbelegg da dette er skjørt og kan ta skade av skurepartikler.

3. Gjør kjøkkenvasken blank igjen

Man skulle tro kjøkkenvasken ble ren med alt vannet og såpen du bruker når du tar oppvasken, men ta en titt på vasken din. Den er kanskje ikke så ren? Ønsker du å gjøre kjøkkenvasken blank og fin så kan du bruke Jif Skurekrem og en gammel oppvaskbørste.

  • Ta Skurekremen i vasken
  • Skur godt med oppvaskbørsten
  • Skyll godt
  • Avslutt med å tørke over med en god mikrofiberklut eller tørkepapir, for å unngå vannskjolder

4. Vaske hagemøbler

Jif Skurekrem passer også utmerket til metall- og plastoverflater ute, slik at du kan vaske hagemøblene i plast uten problem. Merk deg at at noen malte treflater kan ta skade av langvarig kontakt, husk derfor å alltid følge leverandørenes anvisninger ved vask. Ved tvil, test alltid på et lite synlig område først.

Trenger du noen gode tips til hvordan du skal vaske ulike hagemøbler? Les våre beste tips her!

Har du noen andre skurekrem-hacks? Del de gjerne med oss på Facebook. Og som sagt, husk alltid å følge leverandørenes anvisninger ved vask. Er du usikker, bør du alltid teste på et lite synlig område først.

Trenger du flere vasketips?